Šta poznati fudbaleri poklanjaju ženama?


Zanimljivo / среда, септембар 26th, 2018

Kada pomislimo na poklone fudbalera, onda naravno da uvek prva misao bude nešto ekstravagantno i luksuzno. Nekako se to uvek od njih očekuje, ali postavlja se pitanje da li je uvek baš tako i da li devojke to uvek očekuju? Krajnje ponižavajuće bi bilo da devojke uvek od svojih poznatih momaka i muževa očekuju samo luksuzne poklone, jer bi to onda značilo potvrdu predrasuda, a to je da su sa imućnim muškarcima uvek devojke koje su više zaljubljene u njihov novac. Međutim, to naravno nije tačno, odnosno u većini slučajeva nije istina. Ipak, moraju postojati i načini da se osvoje te devojke, da im se iskaže ljubav, a s obzirom na to da su mogućnosti fudbalera veoma velike, oni to rade na sledeći način:

Luksuzni pokloni – kola, kuće, stanovi, nakit

Da, naravno da fudbaleri poklanjaju luksuzne poklone. Poklanjaju kuće, kola stanove, jahte, ogrlice, narukvice i sve ono što misle da je vredno. Na ovaj način oni žele da pokažu koliko im lepša polovina znači i koliko su spremni da daju za njenu sreću, za nju.

Ako u toj vezi nema ljubavi, onda ni nekretnine, ni auta i nakit neće značiti ništa. Ipak, kada se sve ovo poklanja iz ljubavi, onda to već ima sasvim drugo značenje, ono lepše značenje.

Neki poznati fudbaleri misle da će na ovaj način pokazati ljubav koju osećaju prema lepšoj polovini. Na ovaj način oni poručuju devojci ili ženi da su spremni da joj daju mnogo, jer sve to ona zaslužuje, to je jedina poruka koja bi mogla da se protumači kada su ovako luksuzni pokloni u pitanju.

Poznati fudbaleri dosta poklanjaju nakit ženama

Kao i svi ostali muškarci i fudbaleri poklanjaju nakit ženama. To je jednostavno poklon koji je uvek poželjan i koji je uvek lep. Naravno da poznati fudbaleri mogu da potroše hiljade i hiljade evra na jednu ogrlicu, na jednu narukvicu ili minđuše. Postoji toliko vrsta luskuznog i kvalitetnog nakita, da nije teško potrošiti čak i milione na samo jedan komad nakita. Tako da se i ovo može svrstati u luksuzne poklone, naravno u zavisnosti od toga koji nakit kupuju. Ipak, ovde se priča malo razlikuje, jer nakitom opet pokazujete neku određenu vrstu bliskosti i nakit je pre svega prelep poklon, pa se s toga na njega ne gleda kao na neki pretarani luksuz. Nakit je nešto što je lepo samo po sebi, ali i što ulepšava ženu. Muškarci vole da vide kada njihove devojke nose  nakit koji su im oni kupili, a žena se oseća lepše i voljenije kada nosi blizu srca ogrlicu koju je njen dragi kupio. Dakle, ovde se značenje nakita, bilo ogrlica, minđuša ili narukvica shvata na jedan sasvim drugačiji način. To na kraju krajeva ne mora ni da bude neki preskupi nakit, već samo treba da ima određeno značenje za lepšu polovinu. Jer, ako lepša polovina gleda na taj nakit kao na materijalnu vrednost, onda ni njihova ljubav ne vredi.

Poznati fudbaleri poklanjaju i cveće ženama

Žene poznatih fudbalera znaju da one mogu da dobiju šta god požele i to u jednom trenutku više nije interesantno, jer na kraju dana svi želimo samo zagrljaj, lepu reč, osmeh i ljubav u svom najčistijem obliku. Ukoliko nema ljubavi, onda ženi, ali ni tom fudbaleru neće preterano značiti sva ta skupocenost. Dakle, poznati fudbaleri svoju ljubav prema ženama iskazuju kroz sitnice. Dovoljno je da se sete da joj kupe jedan jednostavan buket cveća, da je iznenade, da joj poklone to kada se ona najmanje nada. To rade oni poznati fudbaleri, koji istinski cene svoje supruge ili devojke i na taj način neguju i unapređuju ljubav.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *