Igraj i pobedi


Zanimljivo / петак, фебруар 22nd, 2019

Svima je dobro poznato da je Srbija sportska sila.  Košarka, vaterpolo, odbojka, fudbal, zna se da Srbi imaju pobednički mentalitet. Zato ne čudi što je u našoj zemlji svako prvenstvo uvek pod budnim okom javnosti, bilo da je individualni, bilo kolektivni sport u pitanju. Komentariše se, kritikuje, svi odjednom postaju stručnjaci za sport i odjednom svi znaju sve.

Kada pobeđujemo, nema boljih, kada se gubi, e tu već kreće polemika, da li je trebalo uvesti nekog drugog i zašto je bila jedna, a ne druga taktika.

I tako uvek. Ali volimo mi da navijamo, volimo da pobeđujemo. Prošle godine imali su priliku da se uvere mnogi gosti za vreme Final four-a Evrolige u košarci kako se u Srbiji navija. Igrala se i Liga šampiona u fudbalu prošle jeseni, a bilo je i mnogih drugih takmičenja, prvenstava i kupova.

Osim turista iz svih krajeva sveta, navijača i sportista, dolazili su ove godine u Beograd i mnogi poznavaoci kvalitetnog sporta. Naša prestonica uvek je spremna da dočeka goste iz svih krajeva sveta. Najviše je bilo onih koji su tražili krevet više za vreme završnog turnira Evrolige u košarci. Takođe, bilo je i onih koji su u poslednji čas odlučili da posete naš grad, pa su videli da je najlakše iznajmiti stan na dan ukoliko su hoteli prebukirani.

Svi oni koji su imali priliku neplanirano da dođu u Beograd ili da se dva-tri dana zadrže u našoj prestonici znaju da se najviše isplati tražiti stan na dan. Ako je družina velika, onda su najbolje rešenje apartmani. Beograd u ponudi ima stanove koji se izdaju na dan i skoro na svim lokacijama, tako da se brzo i lako možete snaći, a uz to se i isplati pronaći povoljan smeštaj za nekoliko dana.

Ako niste imali priliku da se uverite u usluge koje pružaju smeštaji na dan, znajte da su jedno od najboljih rešenja kada vam brzo treba smeštaj. Beograd, pored velikog broja hotela, turistima nudi i da odsednu u apartmanima u svim krajevima grada. Ovu vrstu smeštaja možete iznajmiti na dan ili pak izabrati nekoliko noći, a da vam se pritom višestruko isplati.

Gde sportisti izlaze po Beogradu?

Jeste li imali priliku da vidite strane sportiste u našem glavnom gradu? Često je srpska prestonica pravo mesto za pripreme sportista iz unutrašnjosti, ali i iz drugih zemalja u okruženju. A osim priprema, znaju i naši sportisti, ali i sportisti iz okruženja da osim dobre pripreme mogu i te kako da se provedu u Beogradu. Strani sportisti posebno vole noćni život Beograda.

Splavovi su pravo mesto za okupljanje mnogih fudbalera, pa ako se nađete na nekom ekskluzivnom splavu, nemojte da se začudite ako vidite nekog poznatog košarkaša ili fudbalera.

Pritom, svi koji su došli malo da uživaju u Srbiji uvek se rado vraćaju. Osim što su povoljni apartmani, Beograd svim generacijama pruža mnogo mogućnosti. Odlično opremljeni apartmani na najboljim lokacijama u gradu su definitivno prilika koja se ne propušta. Beograd svaki vikend spremno dočekuje, a i radnim danima je izuzetno bogata ponuda. Tinejdžeri mogu da uživaju u zvucima elektronske muzike u svakom trenutku, dok nešto stariji sportisti uvek mogu da posete dobru srpsku kafanu. Sve je do ličnog izbora pojedinca, tako da je na vama gde ćete i kako provesti vreme dok ste u Beogradu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *