6 gedžeta za savremenog muškarca


Razno / уторак, јануар 16th, 2018

Svet u kojem živimo dinamičan je, ubrzan i prepun izazova. Ipak, uz razvitak tehnologije i mnoštvo novih izuma, lakše je ostvariti zacrtane ciljeve. Različiti gedžeti rešavaju probleme i poteškoće sa kojima se suočava savremeni muškarac. Pitate se koji su najbolji koji vam mogu biti od koristi? Pogledajte našu listu od top šest.

Fitbit Charge fitnes narukvica

Ukoliko vodite računa o zdravlju i vežbanje predstavlja sastavni deo vaše svakodnevnice, Fitbit Charge fitnes narukvica sjajan je izbor za vas. Ova narukvica meri potrošnju kalorija, fizičku aktivnost, broj koraka, pređenu distancu, stanje organizma u toku noći (san, potrošnja kalorija u toku spavanja), kao i vaše vitalne funkcije. Ova narukvica daje vam trenutni uvid u stanje vašeg organizma, čime je mnogo lakše mapirati loše navike i korigovati ih. Baterija je odlična, traje i do 10 dana. Futuristički dizajn i udobnost pri nošenju su dodatne pogodnosti ovog gedžeta.

Samsung Power Bank

Retko šta je tako iritantno kao onaj momenat kada vam se potroši baterija na mobilnom telefonu. Što je najgore, obično se ovakvi gafovi dese kada vam je to najmanje potrebno. Predupredite ovakve slučajeve uz Samsung Power Bank, eksternu bateriju koju možete poneti bilo gde sa sobom. Crna boja i minimalistički izgled odišu elegancijom, a sam uređaj je kompaktan te ga možete nositi u džepu ili vašoj torbi. Idealno za poslovne ljude koji često koriste telefon, a ceo dan su u pokretu.

Philips Bluetooth slušalice

Da li i vi izgubite minimum pet minuta otpetljavajući svoje slušalice? Da li vam smeta kada slušate muziku ili razgovarate telefonom, a oko vrata vam se motaju kablovi? Možda je vreme da pređete na bežične slušalice: probajte jedan od Philips Bluetooth modela i osetite koliko je lakše komunicirati u pokretu ili trenirati dok u pozadini ide vaša omiljena pesma. Svi Philips modeli slušalica poznati su po tome koliko su udobni jer savršeno naležu u ušnu školjku. Jednostavno uparite svoj pametni telefon (ili drugi uređaj) sa slušalicama i uživajte u kristalno jasnom zvuku.

Pametni ranac Boban

Bilo je samo pitanje vremena kada će se pojaviti i pametne torbe i rančevi. Poreklom iz Holandije, Ranac Boban (Bobby Backpack) pojavio se i u Srbiji kao vrhunsko, bezbedno i dizajnerski odlično izvedeno rešenje za prenos vaših dragocenosti. Ranac ima jedinstvenu konstrukciju: skriven cibzar nalazi se tik uz vaša leđa, što onemogućava džeparošima da vas pokradu. Specijalni materijali ovog su izuzetne čvrstine, te je ranac izuzetno otporan na krzanja i udarce. Takođe dolazi sa mnoštvom pogodnosti, poput USB-a preko kojeg možete puniti vaše uređaje. Što je još bolje, unutrašnji prostor je izdeljen u pregrade u koje možete staviti druge gedžete za svakodnevno uživanje kada ste u pokretu, poput MiniPresso GR Espresso Maker-a ili IQOS-a.

GoPro kamera

Za sve koji uživaju u tome da slobodno vreme provode aktivno, baveći se sportom – GoPro kamera je odličan izbor za fotografisanje i snimanje iz prvog lica. Zabeležite trenutke uz sjajan kvalitet snimka, a uz samu kameru možete odabrati i različite dodatke, poput eksterne baterije, posebnog punjača za kola, grip stabilizatora, različitih stativa i nosača. Cene se kreću od oko 25.000 dinara do oko 70.000 dinara. Prednost GoPro kamere je definitvino laka prenosivost i odličan kvalitet slike, a takođe će vas sigurno inspirisati da putujete.

iPad mini 4

Za sve ljubitelje Apple proizvoda, iPad mini 4 predstavlja pametnu investiciju. iOS operativni sistemi poznati su po velikoj brzini i glatkom funkcionisanju bez bagova, ali morate obratiti pažnju na obaveštenja i redovno ažurirati sistem. Dizajn je prefinjen i moderan, sam uređaj tanak i lako prenosiv. Postoji niz aplikacija koje možete da instalirate i poboljšate produktivnost na dnevnom nivou, ekran je odličan, kao i sam interfejs i načini upravljanja programima. Odličan je kako za upotrebu u sklopu posla tako i za privatno korišćenje.

Na tržištu se neprestano pojavljuju novi gedžeti. Neki od njih su estetski neverovatno privlačni, pa želimo da ih imamo iako nam realno nisu potrebni. Drugi su nam saveznici koji nam pomažu da sve dnevne aktivnosti obavljamo lakše i bolje.

Ovo je naš izbor top šest gedžeta za savremenog muškarca – koji vam se najviše dopadaju?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *